SZKOLENIE STYL ANGIELSKI OD PODSTAW
Podstawowe informacje o stylu angielskim i jego odmianach (torty klasyczne, nowoczesne i rzeźbione - tzw. 3D).Wszystkie informacje o narzędziach potrzebnych na początek. Zastosowanie lukru plastycznego (uniwersalny, do modelowania, do bukietów i inne, gotowy i własnej produkcji),lukru królewskiego (różne rodzaje),barwników spożywczych (w płynie, proszku i paście/żelu).Praca na atrapie z lukrem plastycznym .Nadawanie faktur powierzchni lukru plastycznego,barwienie lukru plastycznego;wykonywanie jadalnych wstążek i kokardek;Wykonanie figurki misia lub kwiatu
Czas trwania 7 h.
Cena za uczestnika 1200 zł netto.
Miejsce siedziba pracowni.
W celu zarezerwowania terminu konieczna jest wcześniejsza konsultacja telefoniczna.
SZKOLENIE TORT OD PODSTAW
Szkolenie zaczynamy od wypiekania biszkoptu, przekładanie tortów, nakładanie masy maślanej lub ganach , pokrycie tortu lukrem plastycznym.
Pozostały czas wykorzystujemy na zdobienie tortu różnymi technikami.
Czas trwania 7 h.
Cena za uczestnika 1200zł netto.
Miejsce siedziba pracowni.
W celu zarezerwowania terminu konieczna jest wcześniejsza konsultacja telefoniczna.
SZKOLENIE INDYWIDUALNE
Szkolenia indywidualne są dedykowane dla osób pragnących popracować wg swojego schematu oraz potrzeb. To Wy decydujecie czego chcecie się nauczyć na takim szkoleniu.
Czas trwania 7 h.
Cena za uczestnika 2500 zł netto.
Miejsce siedziba pracowni.
W celu zarezerwowania terminu konieczna jest wcześniejsza konsultacja telefoniczna.
SZKOLENIE Drip Cake
Szkolenie będące podstawą tworzenia tortów od podstaw - receptury na idealny biszkopt oraz krem do przełożenia - sposoby oblewania różnymi kolorami czekolad, rzeźba niewielkiej figurki, składanie tortu, receptura na idealną bezę.
Czas trwania 7 h.
Cena za uczestnika 1200 zł netto
.
Miejsce siedziba pracowni.
W celu zarezerwowania terminu konieczna jest wcześniejsza konsultacja telefoniczna.
Kwota brutto plus 23 %
Masz pytania lub chcesz dowiedzieć się więcej?
Zadzwoń do mnie - 505 423 244